Bug #1186

bug with preset interpolation

Added by Pascal Baltazar over 6 years ago. Updated over 6 years ago.

Status:ClosedStart date:2012-08-02
Priority:NormalDue date:
Assignee:Théo de la Hogue% Done:

0%

Category:-Spent time:-
Target version:MVC for 0.6
Branch: OS:

Description

apparently, preset interpolation has some problems with embedded parameters

as demonstrated in the patcher below, things go wrong for bitdepth (always at 1)

if the embedded parameters are removed from the presets, it works back
i.e.
out/mix
out/gain
in/bypass
in/mute
out/mute


----------begin_max5_patcher----------
485.3ocmT0zaiBCD8L7qvxZOxxZfj.o25eh8xpUUF7Dhq.ajsoJcq59aewCP
BsBp51KwLe3Ydy6MNuDFPK0W.KkbG4WjffWBCBPWdGAS1AzV9kpFtESidpQq
5aoQig53tpyRU8CFnxMVlr77XVDIYWl+XOCMNFyH+d5NCWWpZ.GVujqExvaA
GXd.T7xFvGiME6jV4rx+f9R706Zcz8t4BkN4czk64NXDNd.yczHBsjqpoWQg
Tfiit7wuWPWzH0.LvH+DLBthS8gdMLz+SzmjiZAqkWCyk0AWPtg1Y.K39gTM
Lmc5FtCHB3DuuwQpL8ppyOS9Vx7sJqqzMZS53XvhOjb7.qHhfDJKN6.KuXm+
qb1PjjqC1GHIGN5ORS1gVEKzjol8+1q2HkoqIWoaHWIaIWqpP61upDcuQxa9
JBTIRRf4CViSSQRJsvejwPlHms0Zb1ryYnIfZCW.+MtUK5af3g124WCWiKx1
jKF1ZsxZ0vPd6qaBseaR43NoVs.3SZ1FndAoluj4vDnMR06+2.jZ79eKcZ08
lpYbN8HhbqMBv5jJDZKxwKiKR5rTH.0xW5Bo0+3GwHaUc8yBm20p0wS9WDNi
jEuq6IvXmJIhjgsrGGeEcHBMkpQSrhTC7jbN+8g9p8Z3+PJJMwE
-----------end_max5_patcher-----------

History

#1 Updated by Théo de la Hogue over 6 years ago

  • Status changed from New to Closed

The bug is fixed now.
It was because when an address was bad (which is the case for out/mix now we have out.1 and out.2) it used the address and the object before (so the bitdepth one in the case of the degrade module).

Also available in: Atom PDF